2012. december 18., kedd

Szereplők



 Itt vannak a szereplők és azok leírása!^^ Időnként frissülni fog! A szereplők nagy része valós személyekről lett példázva. :)



 

 Név: Melinda Anne Johns
Születési idő: 1996. március  19.
Haj:  vörös
Szem:  barna
Súly:  62 kg
Magasság:  172 cm
Horoszkóp:  Halak
Család:  Rick Johns (édesapa),  Julius  J.  Johns (báty), Dinah Alice Foster (unokanővér) ,Lucas Foster (nagybáty)
Jellemzés: Talpra esett ugyanakkor félénk lány. Ami a lelkét nyomja, nem mindig hagyja el a száját. Nem szeret vitázni és azt sem ha körülötte vitáznak. Nehéz felbosszantani, de ha egyszer  ideges,akkor  nehezen nyugszik meg. Optimista bár néha stresszes. Édesapját és testvérét nagyon szereti. Meli bátran kimeri jelenteni, hogy ha együtt van a bátyjával,akkor ők a legidiótábbak. Szeretik piszkálni egymást. Apjával való viszonya olyan , mint a szél. Egyszer kijönnek egyszer nem. Legjobb barátai Johanna, Fanny, Sarah. Úgy szeretik egymást mintha édes testvérek lennének. Viszont valaki nem így gondolja. Végül Eizan-nal való kapcsolata. Az elejétől kezdve utálják egymást. Nem bírják elviselni,ha egy légtérben vannak. Mégis egy végzetes dolog mindent megváltoztathat. Vajon el fogják tudni egymást viselni? Vagy továbbra is örök ellenségek maradnak…?




Név: Eizan Seyfried
Születési idő: 1993. november 13.
Haj: fekete
Szem: fekete
Súly: 86 kg
Magasság: 194 cm
Horoszkóp: Skorpió
Család:  Samanta Seyfried (édesanya), Oliver Seyfried (édesapa), Lena Sefried (húg), Eliot Seyfried (öcs)
Jellemzés: Kitartó és akaratos egyéniség. Ami a szívén az a száján. Lobbanékony és van,hogy bunkó. Mindenféle balhékban benne van. Szereti mások képét beverni, ha feldühítik,emiatt már sokszor a rendőrségnél kötött ki. Utálja ha valaki megmondja neki,hogy mit csináljon. Jobban szereti ha ő dirigálhat. Bár a rossz fiúk közé sorolható,családjáért oda-vissza van. Az öcsével Eliot-tal sokszor megszívatják egymást. A húgára úgy vigyázz mint a szeme fényére. Testvérként is olyanok mintha a legjobb barátok lennének. Anyját és apját nagyon szereti,de az apjával jobban megértik egymást,anyjával sokat balhézik. A nők úgy olvadnak érte mintha isten lenne,na persze ezt ő ki is használja. Így csak egy éjszakás kalandokat folytat. Imádja az állatokat. Van egy kiscicája Nobu. A történetben még néhány dolog kiderül róla. Végül Melinda-val való kapcsolata elég viharos. Imádnak egymás idegeire menni. Ám egy végzetes fordulat megváltoztathat mindent. Vajon képesek lesznek elviselni a másikat? Vagy továbbra is örök ellenségek maradnak…?




 Név:  Julius  J.  Johns
Születési idő: 1988. március 13. 
Haj: szőke
Szem: barna
Súly: 81 kg
Magasság: 187 cm
Horoszkóp: Halak
Család: Rick Johns  (édesapa), Melinda Anne Johns (húg), Dinah Alice Foster (unokahúg), Lucas Foster (nagybáty)
Jellemzés:  Nyugodt,kiegyensúlyozott  ember. Őszintén beszél és nem a hazugság embere. Világutazó típus. A világon már  több országot is bejárt. A húgának mindig visz valami ajándékot. Sokszor megviccelik egymást,de ugyanakkor imádják ezt csinálni a másikkal. Apjával való kapcsolata változó. Nem túl sokat veszekednek,de nem is sokat szoktak beszélni. A nőkkel tartott viszonya elég érdekes. Szerelmes fajta,bár ezt nem szokta mutatni a külvilág felé. Már sokszor csalódott.  Megismer valakit akit viszont komolyan  akar,de ezzel  lehet,hogy egy újabb csalódás éri?




Név: Eliot Seyfried
Születési idő: 1994. október  2.
Haj: fekete
Szem: fekete
Súly: 78 kg
Magasság: 187 cm
Horoszkóp: Mérleg
Család: Samanta Seyfried (édesanya), Oliver Seyfried (édesapa), Lena Seyfried (húg), Eizan Seyfried (báty)
Jellemzés: Nem igazán a türelmes személyek közé tartozik. Utálja ha megvárakoztatják,ami a nőkre is vonatkozik. Az egyik pillanatban egy ennivaló kis fiú a másikban pedig egy érzéketlen egoista. Imádja a húga  „vérét szívni”,akár egy napig  is képesek piszkálódni egymással.,de ettől függetlenül imádják egymást. Családját  nagyon  szereti,bár az anyát inkább elkerüli mert csak vitáznának mindenen. Szeret játszani a nőkkel és azok érzéseivel,de azért nem olyan aljas mint a bátya. Aztán megismer egy személyt,akivel  képtelen játszadozni.



                                                             
  Név: Fanny Richardson
Születési idő: 1996. szeptember 10. 
Haj: szőke
Szem: szürke
Súly: 58 kg
Magasság: 170 cm
Horoszkóp: Szűz
Család: Lara Richardson (édesanya), Vince Richardson (édesapa), Peter Richardson (öcs)
Jellemzés: Elég forró fejű lány. Van,hogy nyersen fogalmaz és kicsit bunkó,de tisztelet tudó azokkal akik őt is tisztelik. Hirtelen haragú viszont könnyen békül. Büszkeségét sokszor félre tudja tenni,főleg  ha a barátairól van szó. Öcsét gyakran leszidja, ha rossz jegyet hozz haza. Anyja helyet is anyja. Szüleinek mindig is nagyon hálás volt. Legjobb barátai: Melinda,Sarah, Johanna. Olyanok mint a testvérek,de nem mindenki van ezen a véleményen. Csalódott már férfiban. Akit ő szeret az már egy másik lányba szerelmes ezért nem viszonozza a lány érzéseit. Képes lesz felhagyni ezzel az érzéssel…? Többet nem fogja keresni a szerelmet? Azon a véleményen van,hogy majd egyszer rá talál a nagy Ő. Ez hamarosan be is következik…




Név: Johanna Russel
Születési idő: 1993. május 15. 
Haj: vörös (festett)
Szem: zöld
Súly: 70 kg
Magasság: 175 cm
Horoszkóp: bika
Család: Alexander Russel (édesapa), Elizabeth Russel (édesanya), Silvia Russel (nővér)
Jellemzés: Türelmes és hideg fejjel gondolkodik. Könnyen megérti az emberek érzéseit. Tudd  nagyon  nőies és elegáns lenni,amit a férfiak is figyelembe vesznek. Ha meglát valami nagyon cuki dolgot – kis állatot,babát,egy jó pulcsit – képes ő is nagyon cukivá válni. Néha szétszórt és rendetlen,de környezetében szereti,ha tisztaság van.. Édesapját és anyját nagyon  imádja. Apjával nem sokat találkozik a munka miatt,de  mindig egymás nyakába ugranak ha meglátják a másikat. Nővére most Anglia másik végén lakik,de ettől függetlenül nagyon jó testvérek. Szeretik bosszantani egymás idegeit,viszont imádják egymást. Legjobb barátai: Melinda,Fanny,Sarah. Olyanok mint a testvérek,vagy mégsem? Imádja a helyes és magas pasikat,ha meglát egyet mindig szívecskék kerülnek a szeme helyére és úgy olvadozik. Egyenlőre nincs kapcsolatban,de Fanny-nak köszönhetően megismer egy személyt aki alaposan felforgatja érzéseit.
(by: Johanna)




 Név: Antone Nichols
Születési idő: 1991. január  9. 
Haj: szőke
Szem:  szürke
Súly: 84 kg
Magasság: 194 cm
Horoszkóp: Bak
Család: Alda Nichols (édesanya)
Jellemzés: Kinézete nem ezt mutatja,de ő egy jófiús srác. Mindig mindenen mosolyog,még a kellemetlen helyzeteken is. Szereti az egyszerű dolgokat,viszont nyitott minden újra. Apját nem ismeri,anyja szerint él,de nem tudni,hogy hol. Elvileg lelépett a barátnőjével  réges-rég. Ős tehetség az éneklésben. Piszok jó hangja van,amivel a nőket szerelmessé teszi. Heteroszexuális,viszont nem igazán érdeklik a nők. Szerinte mindegyik egyforma és hogy a szerelem csak időpocsékolás. A sors úgy hozza,hogy egy bizonyos illető felbukkan az életében,aki gyökeresen megváltoztatja őt.



 Név: Sarah Hill
Születési idő: 1996.  július 10.
Haj: szőke
Szem:  zöld
Súly: 60 kg
Magasság: 169 cm
Horoszkóp: Rák
Család: Darwin Hill (édesapa), Clare Hill (édesanya)
Jellemzés: Jól neveltnek és önzetlennek ismerik. Béke szerető és türelmes első látásra. Családjával nem olyan nagyszerű a kapcsolata. Kicsit lázadó típus,de szeret csendben maradni a számára kínos helyzetekben. Legjobb barátai: Fanny, Johanna, Melinda. Testvérként szeretik egymást,de lehet,hogy egyikük áruló? Vajon egy férfi képes a barátság útjába állni,ami már az elejétől kezdve hazugság volt?





 Név:Lena Seyfried
Születési idő: 1997. február 12. 
Haj: fekete
Szem: szürke
Súly: 54 kg
Magasság: 166 cm
Horoszkóp: vízöntő
Család: Oliver Seyfried (édesapa), Samanta Seyfried (édesanya), Eliot Seyfried (báty), Eizan Seyfried (báty)
Jellemzés:  Visszahúzódó  és szerény lány. Az iskolában nagyon csendes,lámpa lázas lesz ha beszélnie kell. Ettől függetlenül szeret középpontban lenni de csak otthon. Tömegfóbiája van,nem bírja a sok embert egy helyen. Anyjához nagyon közel áll. Apját is nagyon szereti,de testvéreivel ellentétében ő jobban ki jön az anyjával. Nem sok barátja van. Az idő múlásával  meg ismer valakit akit nagyon megkedvel és igaz barátokká válnak.





 Név: Peter Richardson
Születési idő: 1998. június 11. 
Haj: barna
Szem: kék
Súly: 55 kg
Magasság: 169 cm
Horoszkóp: Ikrek
Család: Lara Richardson (édesanya), Vince Richardson (édesapa), Fanny Richardson (nővér)
Jellemzés: Jelleme nem sokban tér el nővérétől. Makacs és önfejű. Kicsit meggondolatlan. Fanny gyakran  leszidja a jegyei miatt. Nem olyan jó tanuló. Imádja a zöldséget és utálja az édességet. Anyjával és apjával jól kijön. A történetnek ő lesz az egyik „kis” cukisága.





 Név: Adam Brock Knight
Születési idő: 1995. április 30.
Haj: barna
Szem: barna
Súly: 81 kg
Magasság: 186 cm
Horoszkóp: Bika
Család: Edgar Knight (édesapa), Mary Knight (édesanya)
Jellemzés: Nem szeret a középpontban lenni. Csendes és nem igazán talpra esett egyéniség. Határozatlan  és van hogy nem tudja kezelni az érzéseit.  Melissa iránt gyengéd érzelmeket táplál csak ezt a lány nem tudja viszonozni. Számára nem létezik más lány,viszont egy illatő is szerelmes a fiúba. Amit Adam szintén nem tudd viszonozni a lány iránt. Vajon képes lesz ezt a viszonzatlan szerelmet feladnia…? Vagy továbbra is a szenvedés  fogságában  ragad…?



 Név: Dinah Alice Foster
Születési idő: 1995. február 24. 
Haj: Fekete-Szőke (festett,színes)
Szem: fekete
Súly: 63 kg
Magasság: 174 cm
Horoszkóp: Halak
Család: Lucas Foster (édesapa), Rick Johns (nagybáty), Melinda Anne Johns (unokahúg), Julius J.  Johns (unokabáty)
Jellemzés: Őszinte és igazságos. Független,sok energiája van. Kicsit szétszórt,de fegyelmezett. Emo fanatikus,amit a külseje is meg mutat. Sokszor döntés  képtelen. Meli-vel testvérként szeretik egymást. Egy rugón jár az agyuk. Szinte mindent megosztanak egymással. Színes egyéniség. Imád rajzolni amiben ő is nagyon tehetséges akárcsak Melissa. A történetnek ő a második kis cukisága.




Név: Jennifer Perez
Születési idő: 1990. április 18. 
Haj: Szőke (festett)
Szem: szürke
Súly: 58 kg
Magasság: 178 cm
Horoszkóp:  Kos
Család: Angela Perez (édesanya), Courtney Perez (hug), Kathleen Perez (hug)
Jellemzés: Szenvedélyes és kitartó egyéniség. Amit a fejébe vessz azt véghez is viszi előbb vagy utóbb. Ösztönösen cselekszik és nincsenek gátlásai. Nagyképű és öntelet. Nem túl megbízható ezért nem nagyon vannak barátai. Csak egyetlen barátnője van, Isabell,de ő sem különb tőle személyileg. Családjával nem nagyon tartja a kapcsolatot. Egyszer kétszer haza látogat,de nem több. Szereti az olyan férfiakat akiket egy éjszakára megkaphat. Nem akar megállapodni,viszont szerelmes egy férfiba aki t egy éjszakára megkaphatott,de a fiú ki használta őt. Lehet hogy hasra esik és egy gyenge láncszemnek sem lesz már elég?



Név: Courtney Perez
Születési idő: 1996. február 16. 
Haj: szőke (festett)
Szem: barna
Súly: 54 kg
Magasság: 170 cm
Horoszkóp: Vízöntő
Család: Angela Perez (édesanya), Jennifer Perez (nővér), Kathleen Perez (nővér)
Jellemzés: A többiek egy elviselhetetlen kis fruskának mondják. Mindenki dolgába bele avatkozik. Szeret másokkal kötekedni. Nem igazán együtt érző. A pasikat csak úgy hülyíti  a külsejével. Mindig mély dekoltázsú  pólókat vesz magára. Nem különb mint a nővére,Jennifer.  Melissa-t és a többieket ki nem állhatja. Hamarosan  nagyon keresztbe tesz valakinek aki kamatostul vissza adja azt.




Név: Kathleen Perez
Születési idő: 1994. május 2. 
Haj: barna
Szem: zöld
Súly: 68 kg
Magasság: 178 cm
Horoszkóp: Bika
Család: Angela Perez (édesanya), Jennifer Perez (nővér), Courtney Perez (húg)
Jellemzés: Egy talpra esett,határozott ugyanakkor csendes lány. Testvéreivel ellentétben ő megértő és kedves. Oda figyel mások érzéseire és nem veszi félvállról őket. Titokzatos valamit erőteljes. Megállja a helyét. Sajnos már érték szerelmi traumák. A szakítást nehezen heveri ki. Azonban az élet úgy hozza,hogy megismer egy férfit,akibe egyre jobban és jobban  beleszeret. Ezzel egy újabb hibát követ el?


 Név: Enrique James Scott
Születési idő: 1993. augusztus 12. 
Haj: szőke
Szem: zöld
Súly: 83 kg
Magasság: 189 cm
Horoszkóp: Oroszlán
Család: Jefferson Rood (mostoha apa), Bessie Scott (húg)
Jellemzés: Akaratos és kitartó. Ha iszik nagyon bolond tudd lenni és olyankor nem észleli a külvilágot. Szülei meghaltak autóbalesetben  amikor  10 éves volt. Pénzben nem szenvednek hiányt és arisztokrata családból származik. Eizan egyik legjobb haverja. Olyanok , mint két testvér.  Szakmájuk megegyezik,amit a világ elől is eltitkolnak. Hogy mi ez a szakma az nem sokára kiderül…





 Név: Naomi Read
Születési idő: 1994. december 29. 
Haj: vörös (festett)
Szem: zöld
Súly: 57kg
Magasság: 171 cm
Horoszkóp: Bak
Család: Hedwig Read (édesanya),  Andrew Read (édeapa)
Jellemzés: Jellemét horoszkópja is takarja. Kötelességtudó,dolgos és állhatatos típus. Kicsit önbizalom hiányos,de ha valamit nagyon elakar érni,akkor foggal  körömmel kapaszkodik bele. Mindig megválogatja a szavait,szeret a szokásainak élni. Optimistából könnyen pesszimistába válik. Utálja az arisztokratákat.



Név: Bessie Scott
Születési idő: 1995 szeptember 29. 
Haj: barna
Szem: sárga
Súly: 60 kg
Magasság: 170 cm
Horoszkóp: Mérleg
Család: Jefferson Read (mostoha apa), Enrique James Scott (báty)
Jellemzés: Önzetlen és megbízható. Szüleit 8 évesen elvesztette egy autóbaleset miatt. Nem annyira szókimondó,inkább a háttérben szeret maradni. Hamarosan értékes barátokra tesz szert.


 
Név: Isabell Fernandez
Születési idő:1990. július 27. 
Haj: szőke
Szem:  szürke
Súly: 59 kg
Magasság: 179 cm
Horoszkóp: Oroszlán
Család: -
Jellemzés:Vezető egyéniség. Utál a háttérben maradni. Makacs,de elég  rideg az emberekkel szemben. Személyessége megegyezik Jennifer-vel. Egy éjszakás kalandokat folytat.


 Név: Jimmie McDaniel
Születési idő: 1992. március 15. 
Haj: szőke
Szem: barna
Súly: 91 kg
Magasság: 188 cm
Horoszkóp: Halak
Család: Donya McDaniel (édesanya), Micheal McDaniel (édesapa)
Jellemzés: Kedves,önzetlen,de türelmetlen. Jól tudd titkot tartani,viszont mindezek ellenére nem az a tipikus jófiú. Kicsit züllött a korához képest. Szabad szájú és nem félős alak. Mind ezek azt mutatják,hogy két egyénisége van. Egyszer egy angyal,máskor viszont rosszabb az ördögnél is. Családja az arisztokraták közé tartozik. Szakmája bizonyos értelemben  meg egyezik Eizan-val és Enrique-vel,akiket teljes szívéből gyűlöl.


Név: Rick Johns
Születési idő: 1962. augusztus 5. 
Haj: barna
Szem: barna
Súly: 87 kg
Magasság: 185 cm
Horoszkóp: Oroszlán
Család: Melinda Anne  Johns (leánygyermek), Julius J. Johns (fiúgyermek)



Név: Oliver Seyfried
Születési idő:  1964. október  31. 
Haj: fekete
Szem: fekete
Súly: 86 kg
Magasság: 186 cm
Horoszkóp:  Nyilas
Család: Samanta Seyfried (feleség), Lena Seyfried (leánygyermek), Eliot Seyfried (fiúgyermek), Eizan Seyfried (fiúgyermek)



Név: Samanta Seyfried
Születési idő: 1977. január  28. 
Haj: barna
Szem: szürke
Súly: 74 kg
Magasság: 175 cm
Horoszkóp: Vízöntő
Család: Oliver Seyfried (férj), Eliot Seyfried (fiúgyermek), Lena Seyfried (leánygyermek), Eizan Seyfried (fiúgyermek)



 Név:Elizabeth Russel
Születési idő: 1968. szeptember  9. 
Haj: szőke (festett)
Szem: zöld
Súly: 76 kg
Magasság: 170 cm
Horoszkóp: Szűz
Család: Alexander Russel (férj), Johanna Russel (leánygyermek),Silvia Russel (leánygyermek)



Név:Alexander Russel
Születési idő: 1966. február  3. 
Haj: Barna
Szem: barna
Súly: 90 kg
Magasság: 185 cm
Horoszkóp: Vízönző
Család: Elizabeth Russel (feleség), Johanna Russel (leánygyermek), Silvia Russel (leánygyermek)





 Név: Silvia Russel
Születési idő: 1989. január 31. 
Haj: fekete (festett)
Szem: barna
Súly: 68 kg
Magasság: 176 cm
Horoszkóp: Vízöntő
Család: Alexander Russel (édesapa), Elizabeth Russel (édesanya), Johanna Russel (húg)





 Név: Park San Rah
Születési idő: -
Haj: barna
Szem: barna
Súly:  47 kg
Magasság: 174 cm
Horoszkóp: -
Család: -


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése